Delivery: All EU countries
BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM VIRS 50 EUR

Retinols: Kas tas ir, kā to lietot un kāpēc tas ir svarīgs

Retinols: Kas tas ir, kā to lietot un kāpēc tas ir svarīgs

Retinols — tā ir A vitamīna forma, kas ir kļuvusi par neatņemamu kosmētikas un ādas kopšanas sastāvdaļu. Kāpēc tas ir tik efektīvs? Mēģināsim tikt skaidrībā!

Kas ir retinols?

Retinols – tas ir A vitamīna veids, kurš ir plaši pazīstams ar savām pretnovecošanās un antioksidanta īpašībām. Tas palīdz uzlabot ādas tekstūru, mazina krunciņas un tumšos lokus zem acīm, kā arī cīnās ar akni.

 

Retinol molecule | YOKO.LV

Kāpēc nepieciešams retinols?

  1. Pretnovecošanās iedarbība. Retinols veicina ādas šūnu atjaunošanos, padara krunciņas mazāk izteiktas un stimulē kolagēna veidošanos, lai uzlabotu ādas elastību.

  2. Aknes ārstēšana. Retinols palīdz attīrīt poras, kā arī novērš piņņu un pūtīšu veidošanos.

  3. Pigmentācijas plankumu balināšana. Retinols veicina ādas virsējā slāņa noņemšanu, palīdz atbrīvoties no pigmentācijas plankumiem, uzlabo vispārējo sejas ādas toni

Retinols pirms un pēc | YOKO.LV

Kā pareizi izmantot retinolu?

Vispirms sāciet ar zemu koncentrāciju un nelielu daudzumu. Uzklājiet nelielu daudzumu uz attīrītas sejas ādas pirms gulētiešanas.

Ņemiet vērā to, ka Jums var rasties apsārtums vai sākties ādas lobīšanās, kad Jūs pirmo reizi sāksiet izmantot retinolu. Tā ir normāla reakcija. Ja ādai nemazinās kairinājums, tad nekavējoties vērsties pie ārsta.

Un, visbeidzot, vienmēr dienā uzklājiet saules aizsargkrēmu, kad Jūs izmantojat retinolu, jo tas var padarīt Jūsu ādu uzņēmīgāku pret saules stariem.

Tātad, retinols – tas ir efektīvs instruments, kuru noteikti jāiekļauj Jūsu ādas līdzekļu arsenālā. Tas palīdzēs uzlabot Jūsu ādas tekstūru, mazinās krunciņas un uzveiks akni. Taču, kā jebkuru citu produktu, ļoti svarīgi to izmantot pareizi un droši.

Sunscreen and retinol | YOKO.LV

Add A Coupon

Ko jūs meklējat?


Popular Searches: Beauty of Joseon  Anua  Cosrx  Dr. Ceuracle  Abib